Charlotte Fry

 

 

Sanne Voets

 

 

Kimberly Pap

Ik ben Kimberly Pap, 20 jaar oud en ik woon in Nunspeet. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn HBO-studie. Wanneer ik dit heb afgerond wil ik mij graag op de paarden gaan richten. Vanaf jongs af aan rij ik al en in mijn ponytijd heb ik meerdere pony’s opgeleid tot het hoogste niveau. Ook heb ik met Pippin’s Pride deel uitgemaakt van het A-kader pony’s. In 2018 nam ik deel aan het EK Junioren met Victory, hierbij behaalden we team goud en individueel een 4e en 5e plek. In 2019 heb ik mij met Victory geselecteerd voor het EK Young Riders, dit verliep ontzettend goed en we behaalden team zilver en individueel zilver en brons. In 2020 ben ik ook opgenomen in het KNHS Talenten Team. Momenteel heb ik drie wedstrijdpaarden tot mijn beschikking: Floris, Turfhorst Jersey en Just A Dream. Met Floris richt ik mij op mijn laatste Young Riders jaar en de andere paarden ben ik ook klaar aan het maken voor de lichte tour. Ik hoop straks door te kunnen stromen naar de U25 en daarnaast ook nog jonge paarden op te leiden.
Ik word sinds begin 2020 gesponsord door Miracle Dressage. De plastrons zijn super mooi en de kwaliteit is erg goed. Ook is er ontzettend veel keuze waardoor je bij elke outfit een super gave passende plastron kan samenstellen! Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van het sponsorteam, zodat ik nog lang kan shinen op wedstrijd met deze prachtige plastrons!

 

 

Diana van de Bovenkamp

Amazone – Trainer - Coach
Als professioneel amazone ben ik heel erg blij met de sponsoring van Miracle dressage. Naast dat je natuurlijk goed wilt presteren vind ik de aankleding van mij en mijn paarden erg belangrijk, ik ga voor de mooiste producten en materialen en daar past Miracle heel goed bij.
De plastrons zijn stijlvolle eyecatchers en worden naar ieders wens gemaakt dat maakt de Miracle plastrons uniek!
“ It ’s the spark that starts the Miracle”

 

 

Kris de Vries

Mijn naam is Kris De Vries, ik 21 jaar oud en woon in Didam. Naast dat ik een fanatieke dressuuramazone ben volg ik ook de HBO opleiding Commerciële Economie op het Johan Cruyff Academy in Amsterdam. Momenteel heb ik vier talentvolle paarden tot mijn beschikking, waar ik zowel jonge paarden competities als subtop mee rijd. Ik heb bijna twee jaar op het Anky Education Center gewerkt, getraind en gewoond. Naast het rijden geeft ik ook best veel lessen, wat ik erg leuk vind om te doen.

Ik ben heel erg blij met de super fijne samenwerking met Miracle Dressage. Miracle staat voor kwaliteit, exclusiviteit en originaliteit. De prachtige handgemaakte plastrons worden met veel liefde gecreëerd en met echte Crystal elementen! Bij Miracle is alles mogelijk en kun je zelfs bijpassende knotnetjes laten maken. Dankzij Miracle Dressage kan ik net dat beetje extra shinen in de ring! Ik hoop nog lang deel te mogen uitmaken van het Miracle team.

 

 

Jennifer Sekreve

Hallo allemaal! Ik ben Jennifer Sekreve en woon in Elspeet (Veluwe). Hier run ik samen met Johan Hamminga een dressuurstal. Ik rij elke dag veel hele leuke dressuurpaarden waaronder een paar KWPN gekeurde hengsten. Waar ik eerst voornamelijk veel jonge paarden reed, oa pavo cup, subli cup, hengstencompetitie, heb ik nu eigenlijk best een aantal paarden in de subtop. Super leuk vind ik en inmiddels ook al een paar in de Grand Prix. Natuurlijk hebben we ook altijd nog jonge talenten als opvolging staan. Dus blijft het rijden ook altijd veelzijdig. Naast het rijden geef ik ook best veel lessen en geef ik clinic’s.
Ik ben heel blij met de super mooie plastrons van Miracle Dressage! Ik vind ze heel chique en er is zo veel keus in alles. Ze hebben bijvoorbeeld voor mij een print en kleur precies zoals op mijn cap op een plastron gemaakt. Heel uniek en super mooi!!