AVG en Privacy

Miracle Dressage, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

 

Miracle Dressage verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. De persoonsgegevens

die wij verwerken zijn voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres, overige persoonsgegevens die je aan ons verstrekt door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch, gegevens over jouw activiteiten en surfgedrag op de website, IP adres, internetbrowser en apparaat-type. 

Miracle Dressage verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: het afhandelen van jouw betaling, verzenden van reclame, om contact met je op te kunnen nemen inzake onze producten indien nodig. je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken om goederen en diensten bij je af te leveren. 

Miracle Dressage maakt geen gebruik van geautomatiseerde programma's of systemen. 

Miracle Dressage bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens bewaard worden. 

Miracle Dressage verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrikken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.